Bewonersbrief Purmer-Noord: inloopavond Grotenhuysweg 52


7 april 2015

Onderstaande bewonersbrief is verstuurd namens ontwikkelaar Attica en de gemeente aan de bewoners van Stremselstraat 1 t/m 140, Zuivelstraat 1 t/m 32, Vigilantestraat 16 t/m 46 en Sjeesstraat 1 t/m 30.

onderwerp: inloopavond Grotenhuysweg 52

Beste buurtbewoner,

Namens ontwikkelaar Attica nodigen we u graag uit voor een inloopavond over de plannen met het kavel Grotenhuysweg 52: het terrein waar voorheen het pand van Betronics stond. In deze brief leest u er meer over.

Inloopavond

Enige tijd geleden heeft Attica het eigendom van dit terrein overgenomen. Attica heeft het oude rommelige pand gesloopt en is van plan hier woningen te bouwen. De plannen zijn gepresenteerd aan het college van Burgemeester en Wethouders. Nu zijn de ontwikkelaar en het college heel benieuwd hoe
u over de plannen denkt. Vandaar deze inloopavond.

Datum : woensdag 22 april
Tijd : inloop tussen 18.00 uur en 21.00 uur
Plaats : Hampshire hotel (BurgGolf) in zaal `Downstairs'

Er zijn twee plannen uitgewerkt: een hoogbouw en een laagbouw variant. Tijdens deze inloopavond kunt u de plannen bekijken, vragen stellen, van gedachten wisselen met de architect en de ontwikkelaar en uw voorkeur delen. Er zijn ook gemeenteambtenaren op de avond aanwezig.

Om woningbouw op deze plek mogelijk te maken, moet het bestemmingsplan worden aangepast. Daarom worden de plannen na deze avond aan de gemeenteraad voorgelegd.

Heeft u nu al vragen over het project? Neem dan contact op met de ontwikkelaar: Attica Beleggingsmaatschappij, de heer Pieter Dooper, via e-mail info@atticavastgoed.nl.

Met vriendelijke groet,

Misja Horsthuis
Wijkmanager Purmer-Noord