Kaartverkoop Karavaan 2015 van start


07 april 2015 - Nieuwsartikel

Op 13 mei opent festival Karavaan met een avondvullend programma in het kader van het Jaar van het Industrieel Erfgoed in een cacaoloods in Zaandam.

Daarna zijn verschillende voorstellingen te zien in Hoorn, Alkmaar en de Haarlemmermeer. De kaartverkoop is gestart.

Op de nieuwe Karavaansite staan meer voorstellingen, installaties en performances waar je nu al kaarten voor kunt kopen. Voor Karavaanliefhebbers die niet kunnen kiezen zijn per locatie arrangementen samengesteld. Voor Karavaanliefhebbers die niet willen kiezen zijn er passe-partouts voor alle
voorstellingen. Kijk voor meer informatie op karavaan.nl.

Van 14 tot en met 17 mei wordt de stad Hoorn (her)ontdekt met onder meer de interactieve theaterinstallatie Sketch, de geluidswandeling Moet je Hoorn! en de geschiedenis van kaapvaarders in De Dood en de Zee op de botterwerf.

In Alkmaar zijn vanaf 22 mei voorstellingen te zien over sexy ouder worden, waaronder Bejaarden & Begeerte. Ook op het programma: de hilarische familievoorstelling Nergens van De Jongens, en de Nederlandse danspremiere van Q61 Cemetery op de Algemene Begraafplaats.

Op akkerbouwbedrijf Blom in de Haarlemmermeer staat het bestaan van de boer en zijn toekomst centraal, met voorstellingen als MANSHOLT en Wij Varkenland, de performance Land Inzicht en een onderzoek van jonge maker Merel Smitt.

Op elke locatie is er een extra programma dat bestaat uit onder meer theatrale installaties, performances, muzikale-expedities, debatten en stamtafelgesprekken en is het festivalhart gratis toegankelijk.

Karavaan wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Holland.

Kijk voor meer informatie op karavaan.nl



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel