Gemeente Helmond biedt ondernemers ondersteuning aan


Heeft u een eigen bedrijf? Maar zou u graag ondersteuning hebben op het gebied van bedrijfsvoering of financien? Dan is het initiatief '155-red-een-bedrijf' misschien iets voor u.

De gemeente Helmond en het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) hebben een speciaal noodloket opengesteld voor lokale ondernemers. Met het initiatief `155-red-een-bedrijf' kunnen ondernemers uit Helmond kosteloos terecht bij het IMK voor bedrijfsadvies en ondersteuning. De
aandachtspunten zijn vaak divers en liggen veelal op het vlak van bedrijfsvoering, commercie en/of financien. Door deze snelle hulpfaciliteit worden problemen regelmatig in de kiem gesmoord, soms mede door inzet van de gemeentelijke Bbz-regeling (Besluit bijstandverlening zelfstandigen).

Ondernemers uit Helmond, waarvan de continuiteit van hun onderneming in het geding is, kunnen voor meer informatie tijdens kantooruren direct contact opnemen met telefoonnummer: 088 999 0 155 of via de website. Binnen 24 uur wordt u teruggebeld door een ondernemersadviseur en vervolgens wordt
binnen vijf werkdagen een intakegesprek gepland. De adviseur van het IMK bespreekt samen met u uw situatie en kijkt naar concrete oplossingen.