Woonevenement Pijnacker-Nootdorp


Gepubliceerd op: 07-04-2015
Alles over uw droomhuis in Pijnacker-Nootdorp onder een dak. Het jaarlijkse evenement vindt plaats op vrijdag 24 april en zaterdag 25 april op het Raadhuisplein in het centrum van Pijnacker.
Heerlijk wonen in een groene omgeving en toch zeer centraal gelegen? Op het woonevenement BuitengeWOON is alle informatie te vinden over uw nieuwe droomhuis in Pijnacker-Nootdorp. De nieuwste nieuwbouwprojecten, advies over het ontwerpen en (ver)bouwen van uw woning, kennis op het gebied van
de financiering van uw droomhuis en heel veel inspiratie voor het interieur.

Presentatie van diverse nieuwbouwprojecten

Er worden diverse nieuwbouwprojecten gepresenteerd waarvoor je je meteen kunt inschrijven. Een aantal nieuwe projecten op de nieuwbouwlocaties Ackerswoude en Keijzershof in Pijnacker gaan in verkoop. Er is ook een divers aanbod van bouwkavels, kleinschalige bouwprojecten en bestaande bouw in
zowel Pijnacker als Nootdorp te vinden.

Adviseurs aanwezig

Er zijn verschillende adviseurs aanwezig om u te informeren over aan- en verkoop, financiering, (ver)bouwen, ontwerpen en inrichten van uw woning. SkippyPePijN zorgt gratis voor professionele kinderopvang.

Hou de website in de gaten!

Hou de komende weken de website www.buitengewoonpijnacker-nootdorp.nl in de gaten voor meer informatie over het evenement, de projecten en deelnemers die zich op het woonevenement presenteren.