Informatieavond werkzaamheden Delfgauwseweg


Gepubliceerd op: 07-04-2015
De provincie Zuid-Holland organiseert donderdag 16 april 2015 een informatieavond over de geplande werkzaamheden aan de Delfgauwseweg (N473).
Het betreft het weggedeelte van de rotonde Nassaulaan in Delft tot de Laan der Zeven Linden in Delfgauw. Tijdens de avond is er de mogelijkheid om vragen te stellen over het project. De werkzaamheden starten naar verwachting in het voorjaar van 2015 en zijn omstreeks september 2015 afgerond.

Locatie van de informatieavond

De informatieavond vindt plaats bij tennisvereniging De Delftse Hout aan het Laantje van Levenslust 2 in Delft. Medewerkers van de provincie, de gemeente Delft en de aannemer informeren bezoekers tussen 19.00 uur en 21.00 uur over de werkzaamheden en werkmethodes. Ook zijn er medewerkers van
het Hoogheemraadschap van Delfland en Rijkswaterstaat aanwezig om vragen te beantwoorden. De avond heeft een informeel karakter zonder vast programma. U hoeft zich dan ook niet vooraf aan te melden.

Meer informatie

Lees meer op de webpagina N473 www.zuid-holland.nl/onderwerpen/verkeer-vervoer/wegverkeer/werkzaamheden-wegen/werk-wegen/n473