Merkenregistratie voor boer Geert


UTRECHT, 20150407 -- Één van de bekendste boeren van Boer Zoekt Vrouw 2015, boer Geert, heeft zich aangemeld bij de merkenregistratie van het Merkenregister. Hierdoor is Boer Geert officieel een merk in de Benelux. Boer Geert heeft verschillende commerciële plannen.

Het lijkt een hype te zijn. Eerst boer Tom en nu heeft ook boer Geert zichzelf aangemeld bij de merkenregistratie van het Merkenregister. Het logo wat boer Geert hierbij heeft laten registreren is een logo met de naam in zwarte letters. Daarboven staat een rode aardbei afgebeeld. 

Boer Geert is nogal wat van plan met zijn merk. Zo zou hij graag onder zijn merknaam verschillende groenten, vlees, vis, wild, kip, jam, melk, eieren, ijs, koffie, brood, thee, en landbouwproducten willen verkopen. Daarnaast heeft hij zelfs aangegeven dat hij niet bang is om een uitdaging in de horecawereld aan te gaan. Hoe serieus die uitspraak is, moet echter nog maar afgewacht worden. Naast eten en drinken zullen er ook nog eens verschillende alcoholische dranken op de markt worden gebracht onder het merk Boer Geert. Zo zou er Boer Geert Bier gemaakt worden. 

Nadat Geert te horen kreeg over boer Tom uit hetzelfde tv-programma over de merkenregistratie wist boer Geert gelijk wat hij moest doen. Zonder twijfel nam hij direct contact op met een aantal merknaam registratie partijen, en voordat hij het wist was Boer Geert een ding. Boer Tom liet zich registreren voor de handel in bloembollen, de dienstverlening in de landbouw en het maken en produceren van radio- en tv programma's.

Boer Geert heeft in zijn boerderij een winkel zitten waarin hij allerlei soorten groente en fruit verkoopt die hij zelf heeft verbouwd. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid de allereerste winkel worden waar de Boer Geert producten worden verkocht. Naast de bovengenoemde producten bestaat er ook al zelfs een kledinglijn van Boer Geert. Hier zit de boer echter niet zelf achter. Voor kleding heeft Geert nog geen merkregistratie ingediend. 





Knijff