Derde editie van Beursvloer Bladel


logo beursvloer

Op 18 juni 2015 vindt de Beursvloer Bladel plaats in de Praktijkschool van het Pius X-College. Een initiatief van OBGB, GOW Welzijnswerk, Gemeente Bladel, RSZK, Rabobank en tour- en wielerclub Het Snelle Wiel. Bedrijven, maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties en overheden
komen op de Beursvloer bij elkaar.

Typerend aan de beursvloer is om deals met elkaar te sluiten met een `gesloten beurs'. Er wordt enkel gehandeld in goederen en diensten. De deals kunnen betrekking hebben op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit.

De Beursvloer Bladel wordt voor de derde keer georganiseerd. Vorig jaar was de Beursvloer Bladel met 58 deals met een waarde van EUR 122.230 zeer succesvol. Een voorbeeld is de deal die Jumbo Supermarkt Hapert sloot met de Voedselbank.

Aanmelden voor deelname aan de Beursvloer gemeente Bladel kan op de website www.beursvloergemeentebladel.nl en is gratis. Als u geen concreet idee heeft voor een aanbod of vraag en u toch graag mee wilt doen, helpt de werkgroep u met het formuleren van uw vraag of aanbod. U kunt contact met
hen opnemen via info@beursvloergemeentebladel.nl.
Tevens kunt u zich hier opgeven voor de workshop over het formuleren, die op 19 mei a.s. plaatsvindt in het Dienstencentrum "DeGoeiPlak" te Bladel.