Gebiedsinformatiemarkt Westelijke Dordtse Oever 28 mei 2015


Gebiedsinformatiemarkt Westelijke Dordtse Oever 28 mei 2015Op donderdag 28 mei is er van 16.00 uur tot 20.30 uur een tweede gebiedsinformatiemarkt over de Westelijke Dordtse Oever (WDO). De bijeenkomst vindt plaats in het Postillion hotel aan de Rijksstraatweg 30 in Dordrecht. Ondernemers,
inwoners en andere belanghebbenden zijn van harte welkom om informatie in te winnen en vragen te stellen over alle (voorgenomen) ontwikkelingen en projecten rondom de WDO.



De onderwerpen die tijdens de tweede gebiedsinformatiemarkt aandacht krijgen zijn onder andere de dijkversterking door het Waterschap Hollandse Delta, de exploitatie en ontwikkeling van de Zeehaven door het Havenbedrijf Rotterdam, aanpassing van de aansluiting A16/N3 door de Rijkswaterstaat en
de gebiedsontwikkeling door de gemeente.

Heeft u nog meer onderwerpen?
Als u vindt dat er nog onderwerpen ontbreken, of als u specifieke vragen heeft, dan kunt u die alvast aan ons doorgeven per mail via pe.de.deugd@dordrecht.nl[IMG] of telefonisch (078) 770 4292.

Aanmelden

Begin mei ontvangen alle belanghebbenden in het gebied een uitnodiging voor de gebiedsinformatiemarkt, maar u kunt zich hiervoor nu al aanmelden door een e-mail te sturen naar: pe.de.deugd@dordrecht.nl[IMG].





De tweede gebiedsinformatiemarkt is een initiatief van de gemeente Dordrecht en de Rijkswaterstaat. De partners die aan de gebiedsinformatiemarkt deelnemen zijn onder andere het Waterschap Hollandse Delta, Havenbedrijf Rotterdam, stichting DEAL! en Rom-D.



Heeft u niet gevonden wat u zocht, of heeft u een andere reactie op deze pagina? Laat het ons weten.