Minister-president Rutte brengt werkbezoek aan Limburg

Nieuwsbericht | 02-04-2015

Minister-president Rutte brengt woensdag 8 april 2015 een werkbezoek aan Limburg. Hij bezoekt hier vier innoverende en internationaal opererende MKB-bedrijven.

Het werkbezoek start woensdagochtend bij Hotraco Group in Hegelsom. Hotraco bestaat uit acht bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en integreren van besturingssystemen voor onder meer landbouw en de industrie. Aan het begin van de middag bezoekt minister-president Rutte in Ittervoort de fabriek van Adams Muziekcentrale. De 120 medewerkers van dit familiebedrijf maken blaasinstrumenten en slagwerk. Adams is zeer actief op de internationale markt: 98 procent van de producten wordt geexporteerd naar het buitenland. Het bedrijf groeit en binnenkort wordt de fabriek uitgebreid.

Na de lunch wordt minister-president Rutte ontvangen bij Arion Holding B.V in Geleen. Dit bedrijf is actief op de internationale markt voor hulpmiddelen voor zorg en sport. Aan het eind van de middag bezoekt de minister-president Janssen Precision Engeneering bij Maastricht-Airport. Deze producent in precisie-instrumenten is wereldleider in bestuurmodules voor satellieten. Het werkbezoek wordt afgesloten met een bijeenkomst op het Provinciehuis in Maastricht.