Paul van Vliet speelt nieuwe serie voorstellingen in Den Haag

Onder de titel Alleen op zondag gaat cabaretier Paul van Vliet in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag een nieuwe serie voorstellingen spelen. Vanaf oktober 2015 brengt hij op zondagmiddag een programma met hoogtepunten uit zijn repertoire aangevuld met nieuwe, actuele teksten. De combinatie van Paul van Vliet, Den Haag en de Koninklijke Schouwburg op zondagmiddag is een schot in de roos gebleken.

Na het overweldigende succes van Zondag in Den Haag kon een vervolg niet uitblijven. Drie seizoenen lang trok Paul van Vliet volle zalen met zijn zondagmiddagvoorstellingen. Ook komend theaterseizoen speelt Paul van Vliet op zondagmiddag exclusief in 'zijn' Koninklijke Schouwburg een nieuwe voorstelling: Alleen op zondag. Dit programma is een selectie van het beste uit zijn repertoire, aangevuld met nieuwe teksten die op scherpe manier reflecteren op de actualiteit. De unieke mix van komische types, persoonlijke liedjes en meeslepende verhalen is zeldzaam geworden in onze tijd en wordt door een groot publiek dankbaar omarmd. Paul van Vliet zal wederom muzikaal worden bijgestaan door pianist Klaas van Dijk.

Tussen Paul van Vliet en de Koninklijke Schouwburg in Den Haag bestaat reeds lange tijd een warme band. Paul van Vliet ontving eerder al een symbolische sleutel van het gebouw. Afgelopen zondag bood Oscar Wibaut, artistiek directeur van de Koninklijke Schouwburg, Paul van Vliet een mooie plaats aan in de eregalerij van de schouwburg, waar een levensgroot portret van hem komt te hangen.

Reserveren van kaarten via de Koninklijke Schouwburg: www.ks.nl of 0900-3456789 (10 cpm) of via de Nationale Theaterkassa: www.ntk.nl 0900-3456789 (10 cpm).