Verkeersmaatregelen Sloeweg / Nieuwe Rijksweg (N664) en Postweg / No..


In verband met het project Verdubbeling Sloeweg N62 is van vrijdag 17 april 2015 (20.00 uur) tot maandag 4 mei 2015 (16.00 uur) de Sloeweg / Nieuwe Rijksweg (N664) in de gemeente Goes afgesloten. Het betreft het weggedeelte tussen de rotonde Sloeweg (N62) en de rotonde Arendstraat nabij
's-Heer Arendskerke. Ook de Postweg / Noordzakweg / Drieweg (N665) in de gemeenten Goes en Borsele is in deze periode afgesloten. Dit is het gedeelte tussen de bestaande op- en afrit van Postweg (N665) met de N664 en Clara's Pad nabij Heinkenszand.

Tijdens deze periode worden nieuwe wegen aangesloten, drie rotondes gerealiseerd en twee viaducten gesloopt.

Omleidingsroutes motorvoertuigen

* Van Terneuzen en Vlissingen richting 's-Heer Arendskerke: omleiding via Sloeweg, A58, Deltaweg (A256) en het noordoostelijk deel van de Nieuwe Rijksweg (N664)
* Van Heinkenszand richting Vlissingen: verkeer wordt omgeleid via Drieweg (N665), Heinkenszandseweg (N665), Middelburgsestraat, Stoofweg en Sloeweg (N62)
* Van Heinkenszand richting Goes: omleiding via Drieweg (N665), Schoorkenszandweg (N666), Bernhardweg Oost, Nieuwe Vierwegen en A58
* Van 's-Heer Arendskerke en Wolphaartsdijk richting Terneuzen / Vlissingen / Bergen op Zoom: verkeer wordt omgeleid via Nieuwe Rijksweg (N664), Deltaweg (A256) en A58
* Van Lewedorp richting 's-Heer Arendskerke: omleiding via Korenweg, Stoofweg, Sloeweg (N62) en A58

Omleidingsroute landbouwverkeer

* Ook voor het landbouwverkeer tussen Heinkenszand en Lewedorp zijn verkeersmaatregelen ingesteld. Dit verkeer wordt omgeleid via Clara's Pad, Boerendijk, Stelledijk, Postweg (N665) oversteken, Panhoeveweg, Arendstraat, Ankerveersedijk.

Omleidingsroute (brom)fietsverkeer

* Van Heinkenszand richting `s-Heer Arendskerke: omleiding via Clara's Pad, Boerendijk en Stelledijk
* Van `s-Heer Arendskerke richting Lewedorp: de (brom)fietsers worden omgeleid over de Panhoeveweg, oversteek nabij rotonde Arendstraat, fietspad Nieuwe Rijksweg (N664) en Postweg (N665).
* Tussen de rotonde Molendijk nabij 's-Heerenhoek en het kruispunt Sloeweg - Stoofweg wordt het (brom)fietsverkeer omgeleid over Molendijk, Burgemeester Timansweg, Cingeldijk, Borselsedijk en Driedijk.

Een kaartje met de omleidingsroutes treft u bijgevoegd aan.

Hulpdiensten

Op de afgesloten wegvakken zal doorgang voor spoedeisende hulpdiensten worden gefaciliteerd.

Openbaar vervoer

De buslijnen 20 en 23 rijden tijdelijk een andere route. Hierdoor zijn enkele haltes niet beschikbaar.

Maatregelen tegen sluipverkeer

Om sluipverkeer tussen Heinkenszand en Goes te voorkomen geldt in de periode van 17 april tot en met 4 mei 2015 een inrijverbod op de Sint Pietersdijk nabij Heinkenszand (uitgezonderd bestemmingsverkeer). Als het nodig is zal de politie hier handhavend optreden.

In 's-Heer Hendrikskinderen en 's-Heer Arendskerke worden ook maatregelen ingesteld om sluipverkeer binnen de bebouwde kom te voorkomen.

Bij slecht weer en / of onvoorziene weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer weten?

Nadere informatie kunt u verkrijgen bij de projectorganisatie Sloeweg, telefoon: 0118-631545, e-mail: sloeweg@zeeland.nl en website: www.zeeland.nl/sloeweg



* Verkeersmaatregelen_Sloeweg.pdfpdf(860,03 KB)

Document download informatie:

* Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader