Wegwerkzaamheden N855/N353


Inhoud

Frederiksoord - Nijensleek

De provincie Drenthe voert van 20 april tot 13 mei onderhoud uit aan de N855/N353 tussen Frederiksoord en Nijensleek (Hoofdweg) en tussen de grens van de bebouwde kom van Frederiksoord en de kruising bij hotel Frederiksoord.

Het asfalt wordt vernieuwd en de fietsoversteek nabij camping de Moesberg wordt opnieuw ingericht. Het verkeer wordt omgeleid via Darp en de A32. De percelen van aanwonenden blijven bereikbaar.

Het werk zal gefaseerd worden uitgevoerd:

In de periode van maandag 20 tot en met vrijdag 24 april is het gedeelte N353 tussen de bebouwde kom Frederiksoord en de kruising bij Hotel Frederiksoord volledig afgesloten. De rijrichting Nijensleek - Vledder blijft beschikbaar. Tijdens een kortstondige afsluiting van de kruising bij hotel
Frederiksoord worden verkeerregelaars ingezet.

Naast de rijbaan nabij de fietsoversteek bij camping de Moesberg treedt verkeershinder op. Er is een rijstrook beschikbaar.

Van dinsdag 28 april tot en met woensdag 6 mei worden werkzaamheden uitgevoerd aan de fietsoversteek nabij camping de Moesberg. Er is een rijstrook beschikbaar. Het verkeer wordt geregeld met verkeerslichten.

Van 6 tot en met 11 mei is de N855 tussen de kruising bij hotel Frederiksoord en de grens met de provincie Overijssel volledig afgesloten. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, wordt het gedeelte tussen Fredriksoord en Nijensleek in een zo kort mogelijke periode uitgevoerd. Dit houdt in
dat er ook werkzaamheden plaatsvinden in de avond en nachtelijke uren.

Omleidingsroutes worden met borden aangegeven en zo nodig worden verkeersregelaars ingezet. Het weer kan invloed hebben op de uitvoering van de werkzaamheden.

Kaartjes omleidingsroutes

Fase 1

Werkzaamheden-N855-N353-fase-A

Download het kaartje in PDF-formaat

Fase 2

Werkzaamheden-N855-N353-fase-B

Download het kaartje in PDF-formaat

Laatst bijgewerkt op 9 april 2015.