Openingstijden PING-loket tweede kwartaal 2015


Wat is het PING-loket

Bij het PING-loket Persoonlijk In Geld) kan iedereen terecht voor praktische tips en advies over geldzaken en hoe je financiele problemen kan voorkomen. PING is laagdrempelig, gratis en professioneel.

Consulent

De consulent ondersteunt u met praktische informatie en advies, waardoor (te) grote financiele problemen worden voorkomen of aangepakt.

Bijvoorbeeld door:

* het geven van slimme budgettips
* U te helpen bij het opzetten van een goede administratie
* U te helpen bij het aanvragen van inkomensondersteunende regelingen
* het regelen van schuldhulpverlening

Wacht niet te lang

Een wijziging in het inkomen is een van de belangrijkste oorzaken van financiele problemen. Mensen proberen te lang zelf een oplossing voor hun problemen te vinden, of weten de weg naar hulpverlening niet te vinden. Hierdoor kunnen de problemen groter worden en zelfs schulden ontstaan.

PING wil dit zoveel mogelijk voorkomen. PING nodigt u daarom uit om vroegtijdig vrijblijvend advies in te winnen over hoe u het beste omgaat met uw gewijzigde inkomenssituatie.

Maar ook als u al grote geldzorgen heeft en er zelf niet meer uitkomt, krijgt u bij PING duidelijk, gratis en onafhankelijk advies en kunt u begeleid worden om een oplossing voor uw schulden te vinden.

Wanneer kunt u terecht?

Het PING-loket bevindt zich in de spreekkamer van het gemeentehuis. Het tweede kwartaal van 2015 is het PING-loket op de volgende dagen geopend:

Donderdag 16 april, 9.00 - 12.00 uur
Dinsdag 28 april, 13.00 - 16.00 uur (i.v.m. Koningsdag)
Woensdag 13 mei, 9.00 - 12.00 uur (i.v.m. Hemelvaartsdag)
Dinsdag 26 mei, 13.00 - 16.00 uur (i.v.m. 2e Pinksterdag)
Donderdag 11 juni, 9.00 - 12.00 uur
Maandag 22 juni, 13.00 - 16.00 uur

Tijdens deze dagen kunt u zonder afspraak binnenlopen. Het is ook mogelijk een afspraak te maken via boekel@ping.nl. In de e-mail geeft u uw naam, adres, telefoonnummer en Burgerservicenummer door. Er wordt telefonisch contact met u opgenomen om een afspraak te maken.