Landelijke Opschoondag was groot succes!


Op zaterdag 28 maart werd de Landelijke Opschoondag in het Land van Cuijk en Boekel georganiseerd. In totaal waren bijna 1000 vrijwilligers op de been om hun omgeving vrij te maken van zwerfvuil.

Ondanks het regenachtige weer in de middag is er weer heel veel zwerfafval opgeruimd. Het goede nieuws is dat het gevoel onder de vrijwilligers leeft dat er wel minder zwerfafval lag dan vorig jaar. Betekent dat mensen toch bewuster met hun leefomgeving omgaan.

Opschoondagen voor scholen

Op dinsdag 31 maart en donderdag 2 april zijn nog eens 500 leerlingen aan de slag geweest om de buurt rondom school schoon te maken. Zij hebben weer en wind getrotseerd!

Materialen

De vrijwilligers waren zeer te spreken over de geleverde materialen. Er waren veel meer knijpers beschikbaar: voor iedereen een. En voor de kinderen was er een leuk cadeautje als beloning voor het harde werk

WIJ BEDANKEN ALLE DEELNEMERS VOOR HUN INZET!

Meer informatie

Voor alle informatie over de afvalinzameling in het Land van Cuijk en Boekel kijkt u op www.afvalaanbieden.nl of downloadt u De AfvalApp. U kunt voor vragen ook een e-mail sturen naar info@afvalaanbieden.nl of bellen met de Afvalinfolijn: (0485) 338352.