Weekendprognose 10 - 13 april


9 april 2015, 15:33

Dit weekend vinden weer op diverse plaatsen werkzaamheden en evenementen plaats die voor extra verkeersdrukte kunnen gaan zorgen.

Friesland:

De N31 Drachten - Leeuwarden is tussen de weg naar Leeuwarden-Oost en de N32 naar Leeuwarden dag en nacht afgesloten van vrijdagavond 19.00 uur tot maandagochtend 06.00 uur.

Overijssel:

Op de A35 Almelo - Enschede is tussen Delden en Hengelo-Zuid de rijbaan afgesloten van vrijdagavond 23.59 uur tot zaterdagochtend 07.00 uur.

Noord-Holland:

Vanaf zaterdagavond 21.00 uur tot zondagochtend 11.00 uur is de A5 in beide richtingen afgesloten ter hoogte van het knooppunt Raasdorp. Er vinden dan herstelwerkzaamheden plaats precies op het knooppunt zelf. Je moet rekening houden met extra reistijd vanwege omleidingen.

Lees hier verder.

Zuid-Holland:

Komend weekend wordt er gewerkt aan het weefvak op de A4 tussen knooppunt Ypenburg en het Prins Clausplein.

Tijdens de werkzaamheden zijn van vrijdagavond 23.00 uur tot de nacht van zondag op maandag middernacht diverse verbindingswegen dicht.

Lees hier verder.

Zaterdag en zondag vindt de 38ste editie plaats van Kom in de Kas. Tuinders door heel Nederland met name in het Westland zetten hun deuren open voor geinteresseerden.

Het zal met name drukker worden in het Westland. Het is een landelijk evenement.

Ook bezoekers aan de Keukenhof zullen voor extra drukte zorgen.

Limburg:

Tijdens het weekend van 10 tot 13 april moeten weggebruikers op de A2 bij Maastricht in beide richtingen rekening houden met veel verkeershinder.

Voor de ombouw van het knooppunt Europaplein moet het verkeer op de A2 tussen Oeslingerbaan en Europaplein verschuiven van de westelijke naar de oostelijke rijbaan. Maar ook de oostelijke rijbaan wordt aangepakt.

Lees hier verder.

Foto: (c) VID