Hoorzitting commissie bezwaarschriften


Op dinsdag 21 aprili 2015 houdt de gezamenlijke onafhankelijke commissie bezwaarschriften van de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en St. Hubert een openbare hoorzitting. Deze hoorzitting vindt plaats in het gemeentehuis van Cuijk. De volgende bezwaarschriften worden besproken:

* 18.00 uur: een bezwaarschrift tegen een besluit van de burgemeester van Cuijk van 6 februari 2015 waarbij is besloten bestuursdwang toe te passen door de woning aan de Molenstraat 26a te Cuijk voor de duur van zes maanden te sluiten.
* 18:30 uur: een bezwaarschrift tegen een besluit van het college van burgemeester en wethouders van Grave van 28 oktober 2014 waarbij verzoeken tot het innen van een dwangsom en tot handhaving zijn afgewezen.
* 19:00 uur: vier bezwaarschriften tegen een verleende kapvergunning Katwijkseweg tbv nieuwbouw Merlet College
* 19.45 uur: acht bezwaarschriften tegen een besluit van het college van burgemeester en wethouders van Grave waarbij een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten `bouwen' en `uitweg' voor de bouw van een garage/berging op het perceel Zwanenhorst 11 in Grave.

Inzien:

als u belang hebt bij een van deze zaken kunt u de stukken op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur of op afspraak inzien. Alle stukken liggen ter inzage bij het cluster juridische zaken in het stadhuis van Grave. Het dossier met betrekking tot het eerst vermelde bezwaarschrift kunt u ook
inzien in het gemeentehuis van Cuijk.

Informatie:

Marian de van der Schueren secretaris van de commissie bezwaarschriften, telefoon (0485) 396600.