Mondragon in de startblokken


Met de ondertekening van de exploitatie-overeenkomst en de koopovereenkomst Oude Haven 15 tussen de gemeente en Mondragon project BV kan de herontwikkeling van Mondragon van start.

Het plan omvat een driesterrenhotel met 40 kamers en zalen, een restaurant en een bistro. Daarnaast wordt er een half verdiepte parkeerkelder in het complex gerealiseerd ten behoeve van de hotelgasten.

De herontwikkeling van Mondragon en de voormalige concertzaal levert een belangrijke bijdrage aan de cultuurhistorische waarden van de omgeving Oude Haven van Zierikzee.
Daarnaast past de ontwikkeling van Mondragon als hoogwaardige horecafunctie bij de ambitie van de gemeente om Zierikzee op de kaart te zetten als toeristische trekpleister.

Op woensdag 8 april ondertekenen burgemeester Rabelink namens de gemeente en de heer Boogert namens Mondragon project BV de overeenkomst. Vervolgens kunnen de benodigde procedures in gang worden gezet.

Vanaf maandag 13 april liggen de bouwplannen zes weken ter inzage op het gemeentehuis. Op donderdagavond 16 april is er voor belangstellenden een inloopavond in de Burgerzaal vanaf 19.30 uur.
De architect en de aannemer zullen een toelichting geven op de plannen. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen.





Laatst gewijzigd: 09 april 2015

Deel deze pagina op:
Twitter Twitter
Facebook Facebook
del.icio.us del.icio.us
Hyves Hyves
LinkedIn LinkedIn
Digg Digg
Google Bookmark Google Bookmarks