Zaterdag 11 april: Dirt Maniacs bij Ouderkerkerplas


* home
* nieuws

Op zaterdag 11 april vindt de eerste editie van Dirt Maniacs plaats op en rond de Ouderkerkerplas. Dit is een zogenaamde obstacle & mud run, een parcours met 40 houten hindernissen.

De voet- en fietspaden rondom de Ouderkerkerplas zullen beperkt toegankelijk zijn, maar u kunt overal komen. U wordt gevraagd tussen 10.00 en 18.00 extra rekening met elkaar te houden, omdat verschillende weggebruikers gebruik zullen maken van een fietspad (fietsers, ruiters en voetgangers).
Ruiters moeten er rekening mee houden dat delen van de ruiterpaden worden gebruikt voor het parcours van Dirt Maniacs.

Iedereen is welkom om te komen kijken bij Dirt Maniacs. Inwoners van Ouder-Amstel kunnen nog voor de helft van de prijs meedoen en een parcours van 6, 12 of 18 km. afleggen. U kunt de kortingscode BEW365-OUDAM gebruiken bij het bestellen van een startbewijs via www.dirtmaniacs.com.

Als u alleen wilt komen kijken dan is het start- en finishgebied openbaar en vrij toegankelijk. Houd u er dan rekening mee dat u de hindernissen niet mag beklimmen en dat honden aangelijnd moeten zijn. Er zijn diverse eet- en drankstandjes aanwezig, en voor kinderen is er een mini-obstacle
run. Voor deelnemers zijn er sanitaire voorzieningen en EHBO-posten aanwezig.