Nieuw rapport Top-30 Metaalgroothandels Nederland

De nieuwe versie van het branche rapport Top-30 Metaalgroothandels Nederland is verschenen. Dit rapport geeft de 30 grootste metaalgroothandels in Nederland en hun financiele prestaties weer. Dit zijn metaalgroothandelsbedrijven gespecialiseerd in staal, buizen, roestvast staal en steel service centers in Nederland. In het rapport komen onder meer de volgende bedrijven voor: AncoferWaldram Steelplates, ArcelorMittal Staalhandel, De Jong & Lavino, Douma Steel, Heuvelman Group, MCB Groep, ODS, Roba Group, Salzgitter Mannesmann Staalhandel en SCHMOLZ + BICKENBACH Nederland.

Het branche rapport geeft van deze bedrijven uitgebreide financiele kerncijfers (o.a. omzet, medewerkers, bedrijfsresultaat, operationele marge, netto winst, netto marge, balanstotaal en solvabiliteit), actuele bedrijfsprofielen en bestuurders- en contactgegevens.

Samensteller b&b info (branche & bedrijfsinfo) uit Amsterdam is, sinds 2004, een onafhankelijke leverancier van bedrijfsinformatie toegespitst op technische sectoren als bouw, techniek en industrie. b&b info maakt voor directeuren van (middel)grote bedrijven in Nederland de financiele prestaties en bedrijfsontwikkelingen inzichtelijk van concurrenten, leveranciers of afnemers. b&b info doet dit door het uitgeven van branche rapporten en -websites en door het verrichten van maatwerk opdrachten. De uniek samengestelde bedrijfsinformatie wordt door eigen research verkregen op een zorgvuldige en integere wijze. De producten kennen geen advertenties of inmenging van derden.

Naast het branche rapport Top-30 Metaalgroothandels Nederland is b&b info ook uitgever van het Metaal Groothandel (MG) abonnement, wat het jaarlijks verschijnende branche rapport Top-30 Metaalgroothandels Nederland omvat en toegang geeft tot de MG website (via www.benbinfo.nl). Op de MG website staan ruim 40 metaalgroothandelsbedrijven in Nederland, met uitgebreide financiele cijfers, jaarrekeningen, nieuwsberichten, bedrijfsprofielen, bestuurders, toezichthouders en aandeelhouders. De website geeft een continue up-to-date weergave van de bedrijven en biedt uitgebreide mogelijkheden tot het samenstellen van rankings (naar kengetal, regio, jaartal), peer vergelijking en tot benchmarken. Een wekelijkse e-mail nieuwsbrief informeert over het laatste nieuws en wijzigingen.

Eerder verscheen al het branche rapport Top-30 Technische Groothandels Nederland, met groothandelsbedrijven in Nederland gespecialiseerd op het gebied van elektrotechnische-, sanitair- en verwarmingsproducten alsmede werktuigbouwkundige componenten en toebehoren voor industrieel onderhoud (MRO).

Het branche rapport of MG abonnement is te bestellen door een bestelformulier aan te vragen via de website van b&b info. Meer informatie vindt u op www.benbinfo.nl.