Veteranenbijeenkomst Amersfoort en Leusden 5 mei


`Wie de ogen sluit voor het verleden, is blind voor de toekomst'. Onder dat motto viert Nederland op 5 mei 70 jaar bevrijding. In dit kader past ook het jaarlijks eerbetoon van Amersfoort en Leusden aan de veteranen. Op 5 mei is er voor hen een speciale bijeenkomst op De Hof in Amersfoort.

Alle veteranen uit Leusden en Amersfoort, jong en oud, zijn uitgenodigd om samen met partner/introduce(e) op 5 mei te gast te zijn bij het speciale programma op De Hof en in de Sint Joriskerk in Amersfoort. U bent welkom vanaf 09.45 uur. Het programma begint om 10.00 uur met het ontsteken van
het bevrijdingsvuur. Na een korte plechtigheid is er een informeel samenzijn in de Sint Joriskerk. Ook kunt u daar genieten van de overzichtstentoonstelling van de kunstenaars van `De Ploegh' met als thema Verbinding. Het programma eindigt om 12.15 uur.

Mocht u nog geen uitnodiging hebben ontvangen en wilt u de bijeenkomst bijwonen, dan kunt u zich nog aanmelden. Dit kan voor 21 april 2015 via e-mail veteranendag@amersfoort.nl .

U kunt zich dan ook eventueel aanmelden voor vervoer van station Amersfoort (uitgang Piet Mondriaanplein) naar De Hof (vertrek vanaf station Amersfoort-Centrum om 09.30 uur).