Kop West: 54 inschrijvingen op 43 kavels


10 april 2015

Gemeente Purmerend heeft 54 inschrijvingen ontvangen voor de zelfbouwkavels op Kop West. Er zijn 43 kavels te koop op deze unieke locatie. Op zaterdag 18 april organiseert de gemeente een Kavelkiesdag. Inschrijvers worden die dag - op volgorde van hun plaats op de inschrijflijst - uitgenodigd
om een keuze te maken uit de beschikbare kavels.

Wethouder Hans Krieger is tevreden: `we hebben ons niet vergist, Purmerend is klaar voor zelfbouw. Kop West leeft, dat is overduidelijk'.

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich nog steeds inschrijven via het inschrijfformulier op de website: www.kopwest.nl/informatie. Na de Kavelkiesdag worden zij dan benaderd voor eventueel vrijgekomen kavels.

Buurtmakelaar

Voor al uw vragen over Kop West kunt u terecht bij buurtmakelaar Gineke Slootman. U kunt haar telefonisch en via de mail bereiken: telefoon 06-12130487 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) of mail naar buurtmakelaar@purmerend.nl.

Over Kop West

Wonen op Kop West geeft je de voordelen van een nieuwe woning, en de sfeer van historisch Purmerend. Kop West biedt een laatste kans om dicht bij de binnenstad nieuw te kunnen wonen - en zelfs jouw eigen woonwensen te realiseren door zelfbouw.