Algemene voorlichtingsbijeenkomst voor volwassenen met genderdysforie


Algemene voorlichtingsbijeenkomst voor volwassenen met genderdysforie

18 mei 2015 | Bijeenkomst

Op 18 mei 2015 wordt er een algemene voorlichtingsbijeenkomst voor volwassenen met genderdysforie georganiseerd. In deze bijeenkomst zal het genderteam zich aan u voorstellen en een overzicht geven van de geslachtsaanpassende behandeling.

Hierbij komen uitgebreid aan bod: diagnostiek en begeleiding door de psycholoog, de hormoonbehandeling en een gezonde levensstijl voordat u start met de geslachtsaanpassende behandeling. De chirurgische ingrepen worden kort behandeld en zullen te zijner tijd in een aparte
voorlichtingsbijeenkomst door onze plastisch chirurgen uitgebreid worden gepresenteerd. De Patienten Organisatie Stichting Transvisie zal zich tijdens deze avond aan u voorstellen en in de pauze is er de mogelijkheid om meer informatie te krijgen.

De voorlichtingsavond is bedoeld voor alle volwassenen met genderdysforie die een geslachtsaanpassende behandeling overwegen en hier meer informatie over willen verkrijgen. Uiteraard kunt u ook familie, vrienden of andere geinteresseerden meenemen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze voorlichtingsbijeenkomst via onderstaand het digitale inschrijfformulier of via het inschrijfformulier hieronder dat u vervolgens per post naar ons kunt versturen..

Datum 18 mei 2015
Tijd 17:30 tot 20:30
Locatie Amstelzaal, VUmc
Kosten geen

downloads

* Inschrijfformulier Algemene voorlichtingsbijeenkomst voor Volwassenen met Genderdysforie (PDF bestand - 27.4 kilobytes)
* Programma Algemene Voorlichtingsbijeenkomst voor Volwassenen met Genderdysforie (PDF bestand - 55.2 kilobytes)