Assen nu ook `Onbeperkt aan de slag'


Geplaatst op 10 april 2015

Op 10 april is - na Utrecht en Amsterdam - ook in Assen `Onbeperkt aan de slag' gelanceerd. Dit laagdrempelige platform brengt werkzoekenden met een arbeidshandicap en werkgevers op een eenvoudige wijze bij elkaar.

Op 10 april om vier uur lanceerde wethouder Albert Smit op feestelijke wijze `Assen Onbeperkt aan de slag'. Gastheer Sjoerd Scholte, directievoorzitter Rabobank Assen en Noord-Drenthe, en Bert van Boggelen, mede-initiator van Onbeperkt aan de slag de bijeenkomst, heetten de gasten hartelijk
welkom en beloofden informatie, ceremonie, humor en als afsluiting een hapje en drankje.

Platform Onbeperkt aan de slag
Onbeperkt aan de slag is een bijzonder initiatief, dat werkzoekenden uit de doelgroep en werkgevers direct, zonder tussenkomst van een bemiddelaar, met elkaar verbindt. Het platform biedt werkgevers ruimte om hun vacatures, die zij willen invullen met mensen met een beperking, te plaatsen en
via deze weg met werkzoekenden met een beperking in contact te komen. De werkzoekenden kunnen hun cv op de site plaatsen en er reageren op vacatures.

Ook Meet & Greets
Het is echter niet alleen een online platform, Onbeperkt aan de slag organiseert maandelijks ook Meet & Greets, waar werkgever en werkzoekende elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten.

Landelijke beweging
Onbeperkt aan de Slag gaat nu ook landelijk en is daartoe inmiddels ondergebracht in een stichting, met een bestuur, waarin werkgevers, de doelgroep en de gemeenten c.q. regio's vertegenwoordigd worden. De uitvoering van Onbeperkt aan de Slag vindt plaats vanuit een sociale onderneming.

Wilt u ook onbeperkt aan de slag?
Kijk op onbeperktaandeslag.nl hoe u gebruik kan maken van dit platform.