Interessepeiling deelname Acodal Water Conference and Exhibition Colombia

Gepubliceerd op: 10 april 2015 | Gewijzigd op: 10 april 2015

Heeft u belangstelling voor kansen in de watersector in Colombia? Laat dan weten of u zou willen deelnemen aan een Nederlandse delegatie naar de Acodal Water Conference and Exhibition.

Acodal is de brancheorganisatie voor de sectoren water en milieu in Colombia. Circa 1.500 bezoekers uit Colombia nemen deel aan het Acodal-congres. Het gaat om bestuurders uit het hele land, zowel directieleden van nutsbedrijven, private ondernemingen als lokale en nationale bestuurders. De Transitiefaciliteit ondersteunt het congres.

Met de Transitiefaciliteit ondersteunt het ministerie van Buitenlandse Zaken bedrijven en kennisinstellingen die zaken willen gaan doen in Colombia en Zuid-Afrika. De faciliteit draagt bij aan de verbetering van het ondernemingsklimaat in deze landen.

Nederland gastland tijdens Acodal-conferentie

In 2015 mag Nederland als gastland optreden tijdens Acodal. In opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert het Netherlands Water Partnership (NWP) in samenwerking met het team Holland Water House Colombia, bij voldoende belangstelling, een collectieve deelname aan deze 58ste Acodal Water Conference. De deelnemers vertegenwoordigen gezamenlijk de Nederlandse watersector. De conferentie vindt plaats van 9 tot en met 11 september in Santa Marta, Colombia.

Deelname Nederlandse delegatie

Er komt een collectieve stand (36m^2) waar de Nederlandse watersector wordt gepromoot. Als deelnemer heeft u in deze stand recht op naam/logovermelding en 1 poster op de gezamenlijke posterwand. U kunt in deze stand uw brochures neerleggen en uw relaties ontvangen. Deelname aan de Nederlandse delegatie levert u het volgende op:

* zichtbaarheid in het Netherlands Water Pavilion, op een strategische locatie op de beursvloer;

* uitnodiging voor receptie/netwerkborrel, waarvoor u ook uw eigen netwerk kunt uitnodigen;

* branding van uw organisatie door opname in het 'smoelenboek';

* spreektijd tijdens de conferentie;

* deelname aan een match-makingprogramma;

* bij voldoende deelname: groepskorting op de toegangsprijs voor de conferentie.

Kosten voor deelname aan de Nederlandse delegatie zijn EUR 995 (excl. btw) per organisatie. Reis- en verblijfkosten en registratiekosten voor de conferentie zijn voor eigen rekening.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Robbert van der Bij

Director Business Development

Holland Colombia Water Platform

E r.vanderbij@hcwp.nl