Mini & Maxi in het theater met exclusieve serie in Den Haag

Je hebt de Godfather of Soul, The King of Pop en....de Grootmeesters van het Muzikale Variete: Karel de Rooij en Peter de Jong. Met dat verschil dat die laatsten nog springlevend zijn. En klaar om weer samen op te treden. In april 2015 zijn Karel de Rooij en Peter de Jong te zien met een nieuw theaterprogramma getiteld Mini & Maxi NU! Het duo speelt dan een exclusieve serie voorstellingen in de Koninklijke Schouwburg Den Haag.

In Mini & Maxi NU! gebruiken de heren de opgedane ervaringen van de afgelopen 10 jaar als coach en mentor van varietetalent zoals de Ashton Brothers, Percossa, Eric Koller, Wereldbaend en hun hoofdrollen in de theaterhit Wachten op Godot van Samuel Beckett om hun gouden repertoire in verfriste

vorm opnieuw uit te brengen.

De zin om te spelen bij beide heren is groter dan ooit. De afgelopen maanden leek alles ook op zijn plek te vallen; inspiratie, conditie en locatie. Diverse gesprekken, waaronder met vaste regisseur Jos Thie (o.a. Armin van Buuren, Jochem Myjer) gaven de winnaars van de Zilveren Roos van

Montreux, Blijvend Applaus Prijs, de Johan Kaart Prijs en de Toon Hermans Award het laatste zetje en het vertrouwen om weer als Mini&Maxi het theater in te gaan.

De Koninklijke Schouwburg is daarvoor de uitgelezen plek. Jarenlang hebben de heren met hun veelgeprezen programma's als o.a. Sprakeloos , Scherzo, Split en Wachten op Godot hier met veel succes gespeeld, waardoor het als een eigen huis is gaan voelen.

De verkoop start op 17 december via www.ks.nl en www.mini-maxi.nu; telefonische kaartverkoop via 0900-9203 (0.45 cpm)

De speeldata in Den Haag zijn: 12, 19 en 26 april en 3 mei 2015