Hulsbeekdag 2015 is weer genieten van attracties en activiteiten

Jubileum editie

Op zondag 12 april staat het prachtige recreatiegebied Het Hulsbeek in Oldenzaal alweer voor het vijfde jaar in het teken van de Hulsbeekdag. Jong en oud kan op deze jubileumdag, vanaf 11.00 uur, weer kennismaken met het park, de exploitanten en diverse verenigingen en aanverwante partijen. Vorig jaar mocht de Hulsbeekdag een record aantal van 20.000 bezoekers ontvangen.

In en rond de vijvers kan deelgenomen worden aan outdoor activiteiten, zoals kajakvaren, laser gamen, paintballen, paardrijden, karten en quad rijden. Verder kan de bezoeker kennis maken met de diverse verenigingen die actief zijn op Het Hulsbeek. Zoals de Oldenzaalse Wielerclub, Oldenzaalse Hengelsportvereniging, Oldenzaalse IJsclub, Laac Twente. Ook de Oldenzaalse Scootmobielclub de Roadrunners, de stichting Twentse Wensambulance en stichting Historie Brandweer Hengelo zijn aanwezig. Daarnaast zullen diverse demonstraties worden getoond, oa. door de politiehondenvereniging en door de Hengelose sportduikers.

Vanwege een Kunstmarkt, moet de kunstliefhebber zeker een bezoekje brengen aan de Hulsbeekdag! Diverse artiesten met kunstwerken zoals glasfusing objecten, houten kunstvoorwerpen, schilderijen, keramiek, zijde schilderen en beeldhouwwerk zijn aanwezig.

De Hulsbeekdag wordt opgeluisterd door een uitgebreid muziekprogramma, verzorgd door o.a. Kaliber Muziekschool, Ten Tab Trouble, het opleidingsorkest Koninklijke St. Joseph Harmonie, Dansschool Rouwhorst en Jan Kluijtmans Studio Topaas.

Toegang Hulsbeekdag gratis.

Het evenement is goed bereikbaar vanaf alle parkeerplaatsen op het Hulsbeek. Bezoekers die slecht ter been zijn, worden geadviseerd de auto te parkeren op P3 of P4. Het evenement is vanaf deze parkeerplaatsen het best te bereiken. Parkeren kost EUR 2,00,-. De toegang tot de Hulsbeekdag is gratis!

Tijdens de Hulsbeekdag kan tegen een gereduceerd tarief van EUR 20,00 een seizoen-parkeersticker aangeschaft worden voor alle recreatieparken van Regio Twente. (stand Regio Twente, nr. 20 op plattegrond)

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op www.hethulsbeek.nl. Recreatiepark Het Hulsbeek is ook te volgen op Facebook (facebook.com/hulsbeekoldenzaal) en Twitter (@Hulsbeekbeheer).