Open dag Op Noord, actief ontmoeten


Vier het voorjaar tijdens de jaarlijkse Sport, Spel & Ontmoetingsdag bij Paviljoen Op Noord.

Eindhoven, 20150331 -- Op zondag 12 april organiseert Op Noord, actief ontmoeten voor het zesde jaar op rij een spectaculaire seizoensopening! Aan de Oude Bosschebaan 11 Eindhoven bent u, samen met uw kinderen, neefjes, nichtjes, buren, opa’s en oma’s van harte welkom tussen 12:00 en 16:00 uur. Op Noord biedt dan samen met diverse gast-organisaties een gratis toegankelijk en uniek programma aan voor alle leeftijden.

Activiteitenaanbod
Het gehele speel & recreatiepark zal tijdens de open dag gratis toegankelijk zijn. Veel spektakel zullen de opblaasbare attracties “Double Bounce Balls” & diverse survivalbanen geven. Maar ook vele andere opblaasbare attracties zullen menig hartje sneller doen slaan. Op deze dag kunt u vanzelfsprekend ook gebruik maken van de Yalp computergames op het Speel & Beweegplein en van meer traditionele spellen. Zo kunt kiezen uit ouderwets stoeprandje butsen of een marathon lopen tegen de computer.

Daarnaast biedt het programma handboogschieten, speleobox, midgetgolf, highropes of slackline. Er worden mini ATB & Skike clinics gegeven (vanaf 12 jaar). Maar ook een potje voetballen of hockey is mogelijk op een van de vier kunstgrasveldjes. De sport You-Fo, een mix van La-crosse, frisbee & hockey zorgt voor actie en spektakel. Voor de creatievelingen is er de mogelijkheid om met bamboe objecten te bouwen.

Gast-organisaties
Tijdens de open dag zullen diverse samenwerkingsorganisaties en gebruikers van Op Noord zich presenteren: o.a. Fysiotherapeut Marja Weijer opent haar deuren, Voetbalschool Joga Bonito verzorgt clinics, maar ook InnoSportLab Speel & Beweeg! en Midgetgolfclub Woensel  zullen acte de présence geven. Senioren kunnen kennismaken met het beweegtoestel op het Olga Commandeurplein. Verder een kleine infomarkt met onder meer Toerclub Woensel. Het Summa college afd. veiligheid, zal zorg dragen voor het verkeer.  

Summerfun
Ook in 2015 organiseert Op Noord tijdens de laatste week van de zomervakantie 5 dagen van sport, spel & plezier. Tijdens deze week gaan de kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar kennismaken met tal van sporten, op en rond Op Noord. De voorverkoop van deze week start tijdens de open dag.

Paviljoen & terras
Het geheel nieuwe en moderne paviljoen is een prachtige ontmoetingsplek voor alle doelgroepen en leeftijden. Fris en modern ingericht, met het vele glas rondom en terras op het zuiden is het er goed toeven. Vanzelfsprekend kun je er tijdens de open dag terecht voor een ijsje, drankje en een hapje. De koffie en bieren komen van kleine duurzaam producerende leveranciers.

Instructeurs
Er zijn voldoende instructeurs aanwezig die de veiligheid bewaken. Zij staan tevens klaar om al uw vragen te beantwoorden over het aanbod en de mogelijkheden van Op Noord.

Op Noord, actief ontmoeten: een verrassende locatie voor iedereen!

Kijk voor overige informatie en voor een routeplanner op www.OPNOORD.nl of bel (040) 2568862





Op Noord, actief ontmoeten