Affiliatenews.nl van start: Engelstalig affiliate marketing nieuws


Oudste Nederlandse affiliate nieuwsportaal gaat door

AMSTERDAM, 20150413 -- Sinds vandaag is Nederlands oudste weblog over affiliate marketing weer online. De afgelopen maanden is Affiliatenieuws.nl overgenomen door REBEL Internet BV, een van Nederlands grootste affiliate marketing publishers, en hernoemd naar Affiliatenews.nl. Hiermee krijgt Nederland er een nieuwe affiliate marketing weblog bij.

Affiliatenews.nl zal is vanaf heden een Engelstalige affiliate marketing blog over het Nederlandse en Vlaamse affiliate marketinglandschap. De wijziging van de voertaal naar Engels is ingegeven door het feit dat affiliate marketing globaliseert. In Nederland zijn steeds meer internationale publishers en adverteerders actief. Daarnaast is de graad van engelssprekende Nederlanders zeer hoog. Deze combinatie zorgt ervoor dat Engels als voertaal een logische keuze werd.

Over Affiliatenieuws.nl

Affiliatenieuws.nl is in 2007 opgericht door Michael Rijken. Hiermee was de eerste blog rondom affiliate marketing geboren. Het nieuws dat sindsdien geplaatst is, is geprobeerd zoveel mogelijk te behouden. Wel is de voertaal op de weblog vanaf vandaag Engels. Met deze taalwijziging is logischerwijs ook de naam veranderd: Affiliatenieuws.nl is vanaf heden Affiliatenews.nl.

Over REBEL Internet

REBEL Internet is een affiliate marketing publisher bedrijf, actief met diverse projecten vanaf de Herengracht in Amsterdam. REBEL Internet beheert onder andere MrKortingscode.nl en MrVeiling.nl.