Baston Wonen en Nikkels bouwbedrijf B.V. ondertekenen koop/aannemingsovereenkomst voor 12 huurwoningen aan het Nieuwkamppad

Donderdag 9 april 2015 heeft Sandra van Zaal, Directeur-bestuurder van Baston Wonen de koop/aannemingsovereenkomst ondertekend ten behoeve van de bouw van twaalf huurwoningen (2 rijen van zes woningen) aan het Nieuwkamppad in buurtschap de Bem. Bemog Projektontwikkeling BV ontwikkelt de huurwoningen onder dezelfde architectuur, dorps beeld, als de reeds gebouwde koopwoningen aan het Ossenkamppad. De woningen worden gerealiseerd door Nikkels Bouwbedrijf b.v. uit Twello.

In december 2014 hadden Baston Wonen, de gemeente Zevenaar en Bemog al overeenstemming bereikt over de realisatie van deze woningen. Met deze woningen wordt ook een wens van de gemeenteraad gerealiseerd.

De woningen

De twaalf woningen gelegen aan het Nieuwkamppad zijn uitermate geschikt voor (jonge)gezinnen gezien de ligging nabij twee basisscholen. De woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer en keuken met op de verdieping drie slaapkamers en een vaste trap naar de royale zolderverdieping.

De planning

Naar verwachting kan in mei gestart worden met de bouw en kunnen eind 2015 de nieuwe bewoners hun intrek nemen. In mei worden de woningen door Baston Wonen voor verhuur aangeboden op de website www.entree.nu.