De raad vergadert 23 april 2015


Actueel

Op 23 april 2015 vergadert de gemeenteraad in de raadszaal van het gemeentehuis. De openbare vergadering begint om 20.00 uur. U bent van harte welkom om deze vergadering bij te wonen. Lees verder voor de onderwerpen die op de agenda staan.

Bestemmingsplan Steenderen Sportpark het Hooge Wessel

Wij hebben op 29 april 2014 de sportvelden aan de Prins Bernhardlaan in Steenderen aan SV Basteom overgedragen en in juni 2014 met deze vereniging een afrondende vaststellingsovereenkomst over de privatisering gesloten. Onderdeel van de gemaakte afspraken was, dat de gemeente het
bestemmingsplan herziet voor de noodzakelijke uitbreiding van het aantal voetbalvelden en het clubgebouw. De raad wordt gevraagd om het bestemmingsplan gewijzigd vast te stellen.

Beslissing op bezwaar bestemmingsplan De Dunsborg 8, 8A, 8B in Hengelo (Gld)



Privacybeleid sociaal domein gemeente Bronckhorst

Vanaf 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor een aantal nieuwe sociale taken. De gemeente moet nog meer dan voorheen aandacht hebben voor een zorgvuldige verwerking van persoonsgegevens van inwoners die een ondersteuningsvraag stellen. De raad wordt gevraagd het bijbehorende visiedocument
vast te stellen.

Zendmachtiging Stichting Lokale Media, Radio Ideaal

De raad wordt gevraagd het Commissariaat voor de Media te adviseren de zendmachtiging voor de gemeente Bronckhorst toe te wijzen aan de Stichting Lokale Media voor de gemeente Bronckhorst, Radio Ideaal. De machtiging geldt voor een periode van vijf jaar.

Wijziging regeling attenties rouw en trouw inclusief uitvoeringsregeling



Procedurevoorstel voor initiatiefvoorstel GBB Reservering vrijkomende wooneenheden

Meer info

Voor alle informatie over de onderwerpen verwijzen wij u naar de agenda van deze raadsvergadering.

Inspreken

Tijdens de raadsvergaderingen kan niet worden ingesproken. Die mogelijkheid heeft u wel tijdens de commissievergadering. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de pagina Inspreken bij openbare vergaderingen.

Live meekijken bij de vergaderingen

U kunt deze vergadering live volgen. Via onderstaande link kunt u zien welke vergaderingen binnenkort of momenteel uitgezonden worden. Als een vergadering gestart is kunt u meteen doorlinken naar de uitzending.

* Live meekijken >>