Gemeente Cranendonck / Actueel / Laatste nieuws / Ingelaste vergader..


Op dinsdag 14 april 2015 vindt er een ingelaste vergadering van de adviescommissie van de gemeenteraad plaats. De vergadering vindt plaats in het gemeentehuis in Budel en begint aansluitend aan de vergadering van de gemeenteraad. De vergadering van de gemeenteraad begint om 19.30 uur.

Het presidium heeft besloten tot het inlassen van deze vergadering om dat de bespreking van de Raadsinformatiebrief inzake de financiele afwikkeling Hof van Cranendonck tijdens de vergadering van de adviescommissie op 24 februari 2015 niet meer aan de orde is gekomen vanwege het afgesproken
tijdstip van sluiting van de vergadering (22.30 uur).

De agenda van de vergadering van de adviescommissie luidt als volgt:

1. Opening

2. Vaststelling van de agenda van deze vergadering

3. Beeldvorming: Raadsinformatiebrief inzake Financiele afwikkeling Hof van Cranendonck

4. Sluiting

Waarom een extra vergadering van de adviescommissie?
Raadsinformatiebrieven worden op de agenda van de vergadering van de adviescommissie geplaatst voor een verdere toelichting door het college of om onduidelijkheid weg te nemen. Dit kan door het stellen van technische vragen voorafgaand aan de vergadering of bestuurlijke vragen tijdens de
vergadering. Indien een raadsinformatiebrief aanleiding geeft tot een politiek debat of het afleggen van verantwoording door portefeuillehouder of college wordt een raadsinformatiebrief geagendeerd in een vergadering van de gemeenteraad.

Alle stukken voor de commissie zijn te raadplegen via het RaadsInformatieSysteem (RIS) en IBABS en liggen ter inzage in de Budel-Schoot zaal in het gemeentehuis in Budel.