Minisymposium 'De Oudere Centraal'


Minisymposium 'De Oudere Centraal'

21 april 2015 | Bijeenkomst

Dinsdag 21 april vindt er een minisymposium plaats waarin onder meer de resultaten van het onderzoeks- en transitie project `de oudere centraal' worden gepresenteerd.

In dit project zijn kwetsbare ouderen geidentificeerd en begeleid door verpleegkundigen en huisartsen ondersteund door een geriatrisch team met als doel de zelfredzaamheid te vergroten. Tijdens het symposium worden de klinische, economische en procesevaluaties gepresenteerd. De ervaringen uit
dit project zijn gebruikt voor verdere implementatie. Dr. Marijke Boorsma (huisarts en specialist ouderengeneeskunde i.r.) vertelt hier meer over. Dr. Danielle Jansen (verpleegkundige en epidemioloog) zoomt in op implementatie issues rond richtlijnen voor incontinentie. Prof. dr.
Raymond Koopmans (specialist ouderengeneeskunde en hoogleraar ouderengeneeskunde, in het bijzonder de langdurige zorg) reflecteert over de haalbaarheid van een eerstelijns zorg- en welzijnsstandaard.

Tenslotte bent uit tevens welkom bij de promotie van Emiel Hoogendijk (gerontoloog en epidemioloog) na afloop van dit symposium. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Datum 21 april 2015
Tijd 13:00 tot 17:00
Kosten geen
Contactpersoon Dr. H. van Hout
Telefoon +31 (0)20 444 8199
Website www.vumc.nl/aca

downloads

* Flyer Minisymposium 'De Oudere Centraal' (PDF bestand - 151. kilobytes)