Willem Arondeuslezing uitgesteld


13 april 2015 - Nieuwsartikel

De Willem Arondeuslezing van dinsdag 12 mei 2015 in de Grote of St Bavokerk in Haarlem wordt verplaatst naar donderdag 11 juni 2015.

Eurocommissaris Frans Timmermans die de lezing houdt kan om agendatechnische redenen niet op de eerder geplande datum van 12 mei aanwezig zijn.

Een ieder die zich reeds had aangemeld voor de lezing is inmiddels via een e-mail van de provincie Noord-Holland geinformeerd over de veranderde datum. Tevens is hen de mogelijkheid geboden om zich direct aan te melden voor de lezing van 11 juni 2015.

Aanmelden

Geinteresseerden zijn van harte welkom bij de lezing op 11 juni 2015. Men dient zich wel aan te melden via een aanmeldingsformulier. Na aanmelding worden de gratis toegangskaarten op 28 mei toegestuurd. Het aantal plaatsen is beperkt. Zonder toegangskaart is er geen toegang tot de kerk.

Meer informatie

De ingangen van de Grote of St. Bavokerk bevinden zich aan de Grote Markt 22 en aan de Oude Groenmarkt 9 in Haarlem. De lezing start om 20.00 uur, de kerk gaat open om 19.15 uur.

Zie ook

Willem Arondeuslezing 2015 door Frans Timmermans

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel