Open middag natuurbegraafplaats 17 april


RSS

Persbericht, 13 april 2015

Sfeer proeven, rondgeleid worden en vragen kunnen stellen, gaan vooraf aan een belangrijke beslissing. Daarom organiseert natuurbegraafplaats Slangenburg een open middag op vrijdag 17 april 2015. Tussen 13.00 en 16.30 uur zijn geinteresseerden van harte welkom.

Op natuurbegraafplaats Slangenburg bevinden zich graven en urnen graven midden in de natuur. Er kan worden gekozen voor een graf tussen de bomen en varens, maar ook een graf in een bloemenweide behoort tot de mogelijkheden. De kist en de urn moeten biologisch afbreekbaar zijn. Tijdens de open
middag zijn er een aantal ondernemers aanwezig die bezoekers meer kunnen vertellen over kisten, urnen en lijkwades die gebruikt worden voor het natuurbegraven. De graven op natuurbegraafplaats Slangenburg zijn eeuwigdurend. Dat wil zeggen dat ze niet worden geruimd.

Rondleidingen

Op vrijdag 17 april tussen 13.00 en 16.30 uur kunnen geinteresseerden een kijkje nemen op natuurbegraafplaats Slangenburg. Er staan die middag diverse stands van ondernemers waar meer informatie kan worden verkregen en er worden rondleidingen verzorgd. De hoofdingang van de natuurbegraafplaats
bevindt zich aan de Nutselaer 4 te Doetinchem. Tijdens de open dag is de natuurbegraafplaats ook geopend aan de zijde Kommendijk/Loordijk waar ook kan worden geparkeerd.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op www.natuurbegraafplaatsslangenburg.nl.