Bijeenkomst Buurtpreventie Zonderwijk


13-04-2015 Op woensdagavond 15 april start om 19.30 uur een thema-avond over buurtpreventie in Zonderwijk. Stichting `Ons Zonderwijk' organiseert de avond samen met gemeente Veldhoven, politie, Stimulans en buurtpreventieteam De Arck.
Kom luisteren naar de voordelen van een veilige en leefbare wijk. Misschien raakt u zo geinspireerd dat ook u actief wilt worden binnen buurtpreventie.

Datum: woensdag 15 april
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Locatie: ontmoetingscentrum 't
Tweespan, Mira 2

Veiligheid

Met name inbraken in de wijk zorgen voor een onveilig gevoel. De hoogste tijd om inbrekers een halt toe te roepen. Als wijkbewoners samen met ons de handen ineenslaan, staan ze sterk. Buurtpreventie is een beproefde werkwijze om samen een oogje in het zeil te houden.

Buurtpreventie

In een buurtpreventiegroep overleggen politie en buurtbewoners regelmatig over de veiligheid in hun wijk.

Ook krijgen bewoners informatie over onderwerpen zoals inbraakpreventie en het vergroten van de sociale controle. Meer aandacht voor elkaar betekent aandacht voor een veilige woonomgeving.

Aanmelden

Meldt u zich bij voorkeur aan via een e-mail naar info@onszonderwijk.nl. Geef daarbij alstublieft aan met hoeveel personen u komt. Dan weet u zeker dat er voor u een stoel gereserveerd is. Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@onszonderwijk.nl of bel telefoonnummer 06 15 20 46 11.