Waterschap legt kanosteigers aan

Datum: 13 april 2015

Locaties kanosteigers

Het Waterschap is bezig met de aanleg van kanosteigers langs de Kromme Rijn. De locaties van deze steigers zijn samen met een aantal inwoners bepaald. Bijgaand een overzichtskaart met detailfoto's van de locaties waar een kanosteiger of zwemplek voor honden wordt aangelegd.

Het materiaal van de steigers is van hardhout en de vlonderdelen zijn van kunststof. Dit materiaal is door het waterschap gekozen vanwege robuustheid en duurzaamheid.

Bij de ijsbaan in Odijk wordt de zwemplek voor honden beter vormgegeven. De hoogte van de steigers ten opzichte van het waterpeil en de hoogte van bijvoorbeeld kano's en roeiboten, is ook nog met een vaardeskundige van het waterschap bepaald.

Nieuwe bomen

De locaties van de nieuwe bomen zijn inmiddels bepaald. Binnenkort zijn de tekeningen klaar, deze zullen we dan ook op de website publiceren.

Vragen?

Als u vragen of opmerkingen heeft, dan horen we die graag. U kunt deze mailen naar Walter Jaaltink via w.jaaltink@bunnik.nl. Hij zorgt ervoor dat vragen of opmerkingen bij het Waterschap terechtkomen.