KC-BESTUUR STELT ANNELI BOUCKAERT VOOR ALS NIEUWE VOORZITTER

Door VVD Drenthe op 4 apr 2015 - Tijdens de Algemene Leden Vergadering die op maandag 13 april a.s. wordt georganiseerd, staat een groot aantal Bestuurswisselingen op de agenda. De belangrijkste daarvan is de opvolging van KC-voorzitter Ewout Klok. Het KC-bestuur schuift daarvoor uit eigen gelederen Anneli Bouckaert naar voren. Aan deze voordracht is een uitgebreide selectieprocedure vooraf gegaan. Tegenkandidaten kunnen zich tot zondag 12 april a.s. melden.

Tevens aftredend zijn Erwin Weggemans en Robert Meijer. Zij zijn echter herkiesbaar. Ook aftredend maar niet herkiesbaar zijn Nanda Terpstra en Hans Eilering. Inmiddels zijn al afgetreden Richard Delger en Edwin Hageman. Om in al deze lege plekken te voorzien stelt de KC Evert Jan Klip en Rob Zethoven voor. Daarmee treedt in 1 x een bijna volledig nieuw KC-bestuur aan.

Tijdens de ALV zal ook uitgebreid worden teruggekeken op de uiterst succesvol verlopen campagne voor de afgelopen Staten- en Waterschapsverkiezingen. Daarin is de VVD in ieder geval in de Provinciale Staten de grootste partij geworden. Een historische verkiezingsuitslag. Daar waar mogelijk zal verslag worden gedaan van de lopende (in)formatie.

En, er zal uitgebreid worden stilgestaan bij de komst van de nieuwe volksvertegenwoordigers en het vertrek van de verschillende bestuurders. Kortom, het gaat ergens over, deze ALV. We willen u er dan ook van harte voor uitnodigen. Nogmaals, en wellicht ten overvloede, eventuele tegenkandidaten kunnen zich tot zondag 12 april 18.00 uur melden bij de Secretaris: meijerrh@xs4all.nl

maandag 13 april a.s.

om 20.00 uur

Hotel-restaurant de Ruyghe Venne

Beilerstraat 24a

9431 TA Westerbork