Mijlpaal : 500e locatie Fietsnetwerk bereikt


Mijlpaal van 500 nummers bereikt binnen Fietsnetwerk

Harderwijk, 20150414 -- Fietsnetwerk.nl bouwt een aanvulling op het bestaande fietsknooppunten-netwerk. Deze aanvulling bestaat uit aantrekkelijke locaties die men kan bezoeken tijdens een fietsroute. De locaties zijn herkenbaar aan 3-cijferige nummer die aansluiting vinden op het knooppunten-netwerk.

Sinds het begin van de uitrol van deze aanvulling op het fietsnetwerk is het behoorlijk snel gegaan bij Fietsnetwerk.nl. Tot nu toe mochten we al 504 locaties voorzien van een eigen knooppunt-nummer en hiermee laten aansluiten op het bestaande fietsknooppunten-netwerk. Binnenkort ontvangen alle locaties ook bijbehorend certificaat met hun eigen nummer en de zeer herkenbare raamsticker. 

In 2014 begonnen wij bij Fietsnetwerk.nl met het toekennen van 3-cijferige nummers aan locaties. Dit gaat om de plekjes die je mist als je alleen maar de fiets-knooppunten blijft volgen en die aantrekkelijk zijn om onderweg tijdens uw fietsroutes te bezoeken. Deze aanvulling op het bestaande fietsnetwerk kenmerkt zich door de 3-cijferige nummers die aansluiten op het dichtstbijzijnde fiets-knooppunt. Omdat de nummers in alle bekende fietsrouteplanners en op diverse bekende fietswebsites terugkomen als oplaadpunt kunt u hiermee eenvoudig uw fietsroute plannen met deze locaties erin.

Het blijkt een welkome uitbreiding want zowel u als consument als de locaties zelf bleken hier erg blij mee te zijn. Onlangs mochten wij het 500e nummer toekennen met bijbehorend certificaat en de herkenbare raamsticker.    





Laad Media B.V.