Ontwikkel persoonlijk charisma met zelfhypnose


Wees het middelpunt van de aandacht

Oosterhout, 20150414 -- Wat hebben Nelson Mandela, Mahatma Gandhi en John F. Kennedy gemeen? Zij hadden charisma. Zodra zij spraken luisterde de wereld. Sommige charismatische personen hadden niet eens woorden nodig, zoals Marilyn Monroe. Zij zette haar charisma aan en uit, al naar gelang het haar uitkwam. Jaren lang stelden wetenschappers zich de vraag of je met charisma wordt geboren of dat je het kunt ontwikkelen. Het antwoord op deze vraag is: iedereen heeft het in zich en kan het verder ontwikkelen. Hoe? Met de mind-body connectie van Hypnotisch Charisma.

Deze zelfhypnosetechniek leert je hoe je op snelle en eenvoudige wijze je persoonlijk charisma kunt ontwikkelen. Met charisma wordt bedoeld: een sterke persoonlijke aantrekkingskracht of uitstraling die anderen kan bezielen.

Exclusieve rechten
Na de Verenigde Staten zijn de krachtige technieken nu ook in Nederland te leren. Ina Oostrom, toonaangevend expert op het gebied van hypnotherapie en hypnosetechnieken is gecertificeerd als Hypnotisch Charisma Consulent.
“Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat we het allemaal in ons hebben om persoonlijk charisma naar voren te laten komen. Iedereen kan het stralend middelpunt zijn en een sterrenstatus realiseren in ons leven en in ons beroep. Hypnose gebruikt de mind-body connectie om op een effectieve, gemakkelijke en veilige manier charisma te ontwikkelen,” zegt Ina Oostrom.
Oostrom heeft de exclusieve rechten van HypnoticCharisma.com voor Nederland verkregen. Zij is directeur en DCI (Designated Certified Instructor) van OMNI Hypnosis Training Center® Netherlands en eigenaar van het in Oosterhout gevestigde HypnoseMentor.nl. Daar starten haar eerste studenten volgende week met de training Hypnotisch Charisma.

Persoonlijk charisma
In de Verenigde Staten krijgt hypnose steeds meer waardering en respect. Gerenommeerde instituten zoals Harvard Medical School, de Mayo Clinic en de American Psychological Association laten zich regelmatig zeer positief uit over hypnose.
Oostrom: “Hypnose is een krachtige manier om je persoonlijk charisma naar voren te laten komen. Wetenschappelijk onderzoek, dat we in de trainingen diepgaand zullen behandelen, toont aan hoe we charisma kunnen ontwikkelen. Dit is geen therapie. Het gaat over zelfontplooiing en is veel minder mysterieus dan het wellicht klinkt. We halen de magie eraf.”

Ina Oostrom heeft al het werk van HynoticCharisma in het Nederlands vertaald. Via haar site HypnoticCharisma.nl wordt ruimhartig een gratis MP3-bestand met e-book verspreid zonder enige kosten voor alle geïnteresseerden. Zij werkt bovendien nauw samen met professionals uit Zwitserland die de rechten hebben gekregen voor de Frans- en Duitstalige gebieden.

Ina Oostrom



Mevrouw I. Oostrom is beschikbaar voor schrijvende pers, tv, radio en online media om deze doorbraak te bespreken. Voor een interview of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
HypnoseMentor OMNI Hypnosis Training Center® Nederland
Krommebeemd 56, 4907 DT Oosterhout.
Tel: 0162 455 053
E-mail: info@oostrom.org
Beeldmateriaal
Bij redactionele aandacht verzoeken wij u een bewijsexemplaar op te sturen.