Informatieavond ADHD, ASS en gedragsproblematiek binnen uw verenigin..


RSS

De combinatiefunctionaris van de gemeente Maasgouw organiseert een informatieavond over het onderwerp omgaan met ADHD, ASS en gedragsproblematiek. Dit in samenwerking met deskundigen van; Iedereen kan Sporten en Stelviozorg.

Deze avond vindt plaats op donderdag 30 april in de Spil, Suikerdoossingel 55 in Maasbracht van 19.30 uur tot 21.30 uur. U bent van harte welkom.

Ook in het verenigingsleven is niet ieder kind hetzelfde. In een sportteam of jeugdorkest kunnen kinderen zitten met gedragsproblematiek. Dit vraagt soms een specifieke aanpak. Wat kan ik doen en welke handvatten zijn er voor mijn training en/of begeleiding? Soms kan een kleine aanpassing een
groot verschil maken.

U ontvangt informatie en praktische tips en tools over het hoe om te gaan met ADHD, ASS en gedragsproblematiek waardoor kinderen behouden kunnen blijven binnen de vereniging.

Aanmelden in informatie

Aanmelden tot uiterlijk 27 april, www.menswel.nl/menswel welzijn/themabijeenkomst omgaan met ADHD, ASS en gedragsproblematiek. Heeft u vragen, neem dan contact op met Yvonne Damen, Combinatiefunctionaris Sport (0475) 41 84 93, yvonne.damen@menswel.nl