Uitnodiging ondernemers voor workshop "Laadpalen voor elektrische au..


RSS

Het aantal elektrische rijders in Nederland is het afgelopen jaar sterk toegenomen, met name in Limburg. Het aantal laadmogelijkheden is in verhouding niet mee gegroeid.

Door deze situatie ontstaan er kansen waar ondernemers op in kunnen springen door het bieden van laadmogelijkheden aan klanten, bezoekers en medewerkers. De gemeentes uit Midden-Limburg werken samen in een onderzoek naar de optimale oplaadinfrastructuur voor elektrische auto's in de regio.

Workshop 23 april

De workshop vindt plaats in de Tuinzaal van het stadhuis van Roermond (Markt 31, Roermond) op 23 april van 15.00 tot 17.30 uur. Indien u met de auto komt kunt u het beste parkeren in parkeergarage Kazerneplein, Maashaven 144. Van hier uit loopt u in twee minuten naar het Stadhuis. Voor
aanmeldingen en vragen kunt u een e-mail sturen naar rkroon@fier.net.

Onze ervaring is dat door het aanbieden van laadmogelijkheden meer klanten en bezoekers naar u toe getrokken worden of langer zullen blijven. Tevens kunnen de laadpalen, inclusief eventueel elektrische voertuigen, een bijdrage doen aan een duurzaam en innovatief imago van uw bedrijf.

Ervaar tevens hoe het is om elektrisch te rijden door deel te nemen aan de Ride&Drive. U kunt zelf achter het stuur zitten van een van de elektrische voertuigen die na de workshop voor u klaar staan.