Werkzaamheden Verbindingsweg, Achterdijken en Bureweg


Begin maart is er gestart met de reconstructie van de Oranjeweg en het stuk Verbindingsweg tussen Hollum en Ballum. Duikers zijn vervangen, slechte stukken weggedeelten zijn gerepareerd en er is een nieuwe deklaag aangebracht. Ook staat de belijning er inmiddels weer grotendeels op. Tot en met
halverwege week 16 (ongeveer 15 april) wordt er gewerkt aan het terugplaatsen van de bermverharding (graskeien). Daarna is de Verbindingsweg tussen Ballum en Hollum weer open.

Nu wordt het weggedeelte tussen Ballum en de Ballumerbocht aangepakt. De verwachting is dat deze werkzaamheden halverwege week 16 starten en uiterlijk in week 22 zijn afgerond. Ook hier zal het verkeer worden omgeleid. Aanwonenden en aangrenzende bedrijven worden voor aanvang van de
werkzaamheden persoonlijk geinformeerd over hun bereikbaarheid.

Let op! Op donderdag 30 april worden er nog enkele werkzaamheden aan fase 1 verricht. Dit betekent dus dat op die dag zowel fase 1 als fase 2 is afgesloten.

Na het zomerseizoen worden de werkzaamheden hervat. Via de Gemeente Info wordt u tijdig over deze derde fase geinformeerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lars Brouwer via telefoonnummer (0519) 555 555.

Te downloaden:

* VIS.0537.4705.003 Ameland Reconstructie verbindingsweg Fase 2.pdfpdf(1,57 MB)Lees voor
* VIS.0537.4705.001 Ameland Reconstructie verbindingsweg Fase 1.pdfpdf(1,62 MB)Lees voor