Belangstellenden welkom bij Groningse Nieuwbouwdag


Op zaterdag 18 april vindt in Vesta Woonforum en informatiecentrum Meerstad de Groningse Nieuwbouwdag plaats. Belangstellenden kunnen zich dan breed laten informeren over diverse nieuwbouwprojecten in Groningen, waaronder Meerstad en Haren.

Informatiemarkten
Tussen 11:00 en 15:00 uur kunnen geinteresseerden voor voorlichting terecht op de informatiemarkt in Vesta Woonforum en bij Informatiecentrum Meerstad. Het gaat over nieuwbouwprojecten zoals Eemskwartier, Het Harener Holt, Oosterhamrikkade NZ, Wonen in het Ebbingekwartier, Berlage-Hof en
Meerstad.

Markt
De markt voor nieuwbouwwoningen trekt aan. Dat merken ook makelaars en projectontwikkelaars die actief zijn in de stad en omgeving. Het gestegen consumentenvertrouwen en de lage hypotheekrente zijn de belangrijkste oorzaken. Daarin past de Groningse Nieuwbouwdag.

Vervolg
Het evenement is een vervolg op eerdere nieuwbouwdagen in februari en september. De Groningse Nieuwbouwdag is een initiatief van Groningen Woont. Dat is een samenwerkingsverband van de gemeente Groningen, projectontwikkelaars en nieuwbouwmakelaars.

Groningen Woont
Onderdeel van de mediacampagne van het Platform Groningen Woont zijn de website www.Groningenwoont.nl, een digitale nieuwsbrief en een Facebookpagina. Huizenzoekers vinden er nieuws, tips en achtergrondverhalen. Veelgelezen op de website is de rubriek `Uitgekomen woondromen', waarin kopers van
een nieuwbouwwoning hun ervaringen met anderen delen.

Gepubliceerd op: 14-04-2015 12.20 uur; Laatst gewijzigd op : 14-04-2015 12.32 uur