Kom ook naar het Brandweerevent op 5 juni


14 april 2015

Poster-BrandweereventDe brandweerzorg is volop in ontwikkeling. Dat is en blijft zo. Maar wat betekenen die ontwikkelingen nu echt voor ons werk? Wat heb jij nodig om jouw werk met passie en veilig te kunnen doen? Daarover willen wij graag met jou in gesprek.

Wat doe je op een brandweerevent?

Hoe ziet de brandweerzorg er volgens jou over vijf jaar uit? De mentaliteit in de samenleving verandert, de risico's veranderen, de techniek verandert en dat stelt de brandweer voor nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Over een ding zijn we het samen eens: de brandweerzorg moet professioneel
en krachtig overeind blijven. Tijdens dit brandweerevent gaan wij (FNV, CNV, VBV, CMHF, LOOV, BVB en Brandweer Nederland) samen met 300 brandweermensen op zoek naar hoe deze toekomst zich vertaalt naar de praktijk. Jij kunt met jouw ervaring en kennis hier een belangrijke bijdrage aan leveren!

Uitnodiging voor een open dialoog

Wat gaat goed en willen we behouden, wat kan beter, en naar de toekomst gezien waar zien we kansen en mogelijkheden voor ons werk? Via een open dialoog willen we samen in gesprek over de thema's uitruk op maat, beroepsfitheid en vakmanschap met perspectief.

We delen ideeen en werken toe naar concrete afspraken die een duidelijk vervolg geven voor het komende half jaar. Dit zijn de bouwstenen om samen te (blijven) werken aan een vitale organisatie van brandweerzorg vanuit professioneel vakmanschap.

Waarom jij meedoet!

Als gepassioneerde medewerker van de brandweer heb jij een visie over wat nodig is om de brandweerzorg te garanderen. Jij weet waar voor jou de plezier en motivatie in het werk zit. Jouw visie willen wij graag horen, kom ook!

Noteer in je agenda en geef je op!

Het event vindt plaats op vrijdag 5 juni 2015 bij de Brandweer in Zeist (Dijnselburgerlaan 5).

Ontwikkeling van het vak en de organisatie doen we samen. Daarom vinden we het erg belangrijk dat de deelnemers een goede doorsnede van de gehele organisatie weergeven (manschap beroeps en vrijwillig, bevelvoerders, meldkamerpersoneel, preventisten, management/directie). Het aantal deelnemers
is beperkt. Na aanmelding sturen we je het programma en het inleidende filmpje.

Meld je aan door een email te sturen met jouw naam, veiligheidsregio en functie naar Carolien Hoogeland (info@linxx.org) of bel naar 030 231 81 15.

Tot vrijdag 5 juni!

Met vriendelijke groet,

Vakbonden in samenwerking met Brandweer Nederland