Gezocht: mensen die een bijdrage willen leveren aan het Low budget F..


(14-04-2015) [IMG]

Op zaterdag 6 juni is het Low budget Festival. Van 14.00 - 20.00 uur staat de Sterrendaalders (voormalig Concordia studio) aan de Graaf Wichmanlaan in Bussum (achter de Action) in het teken van slim leven met een budget.

Wie wil er nou niet slim omgaan met z'n geld?

Dit festival wordt speciaal georganiseerd door de gemeente voor inwoners van Bussum, Naarden en Muiden die open staan voor tips & trics over slim omgaan met geld.

Van elkaar leren en elkaar inspireren

Het programma van het festival staat nog open. Laat uw creativiteit daarom de vrije loop en denk met ons mee. Uw inbreng tijdens dit festival is waardevol en we vragen u anderen hiermee te inspireren.

De gedachte achter het festival is dat inwoners elkaar helpen met oplossingen om met een budget rond te komen. Dit kan inspiratie zijn, kennisoverdracht maar ook iets concreets. Het organiseren van een loterij-spel, mensen die een workshop geven, een styliste die de modeshow wil organiseren,
vrijwilligers op de dag zelf, een optreden verzorgen, op de informatiemarkt staan en nog veel meer.

Geef u op en meld u aan!

Heeft u zin om mee te doen en heeft u een leuk idee voor deze middag, laat dit dan uiterlijk 24 april weten bij de organisatie van het Low budget Festival: Odette Pieterse, odette@odettecom.nl. We staan open voor allerlei creatieve invullingen. Kijk ook op www.wijzerwijzer.nl/activiteiten of
op Facebook: Maximaal voor minimaal.

Contact met de gemeente

Het Anker 2
1398 ES Muiden
Postbus 3
1398 ZG Muiden

T: (0294) 210 210
F: (0294) 261386
E: info@muiden.nl

Openingstijden gemeentehuis

* Maandag t/m vrijdag
08.30 - 12.30 uur
* Woensdagmiddag (alleen afdeling burgerzaken)
13.30 - 16.00 uur

Telefonisch bereikbaar

* Maandag t/m vrijdag
08.30 - 17.00 uur


Routebeschrijving



Belangrijke telefoonnummers



Melding Openbare Ruimte