Sportservice Amsterdam investeert in tafeltennis


In Amsterdam is de NTTB op initiatief van Sportservice Amsterdam een pilottraject TT2 gestart. Het initiatief kwam mede tot stond dankzij combinatiefunctionarissen Paul Molenaar (portfioliobeoordelaar TT3, afdelingstrainer en trainer bij TT Sport/A-Merk) en Yana Timina (werkzaam als trainer
bij TTV Amsterdam, afdelingstrainer en praktijkbeoordelaar NTTB). Ellen Klatt (oud nationaal kampioen en -international) is eveneens werkzaam bij Sportservice Amsterdam en heeft veel ondersteuning geboden in de organisatie en begeleiding van de deelnemers.

De opleiding (TT2) had 10 deelnemers, waarvan er inmiddels 9 zijn geslaagd. Met de laatste deelnemer wordt gekeken naar een traject op maat om de opleiding TT2 alsnog af te kunnen ronden. Donderdag 26 maart was het merendeel van de geslaagden aanwezig bij de diploma-uitreiking in Amsterdam bij
de Sporthallen Zuid. Na afloop is onder het genot van een drankje de opleiding kort nabesproken met de begeleiders en deelnemers.

De NTTB heeft veel opgestoken van de pilot in Amsterdam voor het verder ontwikkelen van een TT2 opleiding voor deze en verwante doelgroepen.