Mindervalide plek op de Merwekade tijdens Koningsdag


In verband met Koningsdag heeft de gemeente op de Merwekade recht tegenover het Groothoofd een gereserveerde mindervalide plek gecreeerd. Mindervaliden hebben tijdens Koningsdag vanaf deze plek een goed zicht op de Grande Parade. Een invalidentoilet in de buurt is ook aanwezig.

Mindervalide plek op de Merwekade tijdens KoningsdagU kunt zich voor de minderinvalide plek inschrijven tot en met 16 april 12.00 uur. U kunt hiervoor het inschrijfformulier[IMG] op www.koningsdag.nl[IMG] invullen. Bij te veel aanmeldingen wijzen wij toe op basis van loting. Ongeveer een week
van tevoren hoort u of de loting positief voor u heeft uitgepakt. U ontvangt toegangsbewijzen en meer informatie per post.

Parkeren
U mag een persoon naar de mindervalide plek meenemen. In verband met de drukte raden wij u aan om ruim van te voren aanwezig te zijn. Houd er rekening mee dat u niet met de auto op de Merwekade zelf kunt komen. U kunt parkeren (op eigen kosten) in parkeergarage Riedijkshaven. De parkeerplekken
zijn beperkt. U kunt in het formulier aangeven of u hiervan gebruik wilt maken. Bij veel aanmeldingen moeten we ook hiervoor loten.

Heeft u niet gevonden wat u zocht, of heeft u een andere reactie op deze pagina? Laat het ons weten.