Kans op diner voor twee bij ABS Autoherstel De Haan


14 april 2015 , Schadeherstel

Kans op diner voor twee bij ABS Autoherstel De Haan

ABS Autoherstel De Haan in Bleiswijk bestaat dit jaar veertig jaar en wie jarig is, trakteert. Klanten van De Haan maken daarom maandelijks kans op een dinerbon voor twee, ter waarde van 80 (2 x 40) euro.

De actie loopt inmiddels een paar maanden, hoewel De Haan officieel pas op 1 september veertig jaar bestaat. Nog het hele jaar verloot De Haan iedere maand onder haar klanten de dinerbon voor twee. Astrid Kuhnen legt uit dat de actie een wisselwerking is met drie restaurants uit de regio. "We
hebben de actie samen met hen opgezet. De afspraak is dat zij een foto maken van de prijswinnaars die bij hen komen eten en die foto op Facebook plaatsen. De bedoeling is dat dit ons wederzijds meer naamsbekendheid geeft in de regio, al blijft dat natuurlijk moeilijk te meten."

Nog veertig jaar?
Gevraagd naar de toekomstplannen (nog veertig jaar?) tempert Kuhnen de verwachtingen. "Zo ver kijken we niet vooruit. In de huidige tijd, met veel nieuwe ontwikkelingen, zijn we flexibel en spelen we in waar de markt om vraagt. Zo hebben we ook voor het herstellen van elektrische voertuigen de
nodige expertise in huis. En als ABS-vestiging profiteren we natuurlijk van de onlangs behaalde ketencertificering en houden we op die manier onze kwaliteit van schadeherstel hoog."

De winnaars van de dinerbon worden maandelijks bekendgemaakt op de Facebookpagina van ABS Autoherstel De Haan. De actie loopt nog tot het einde van dit jaar.