Golfsurfen of windsurfen: Schrijf je snel in, want vol is vol!


Sportservice Schagen biedt op de woensdagmiddagen kinderen van 8 t/m 16 jaar de mogelijkheid om kennis te maken met golfsurfen en kinderen vanaf 10 jaar t/m het voortgezet onderwijs de mogelijk deel te nemen aan een kennismakingsles windsurfen.

Golfsurfen: wie, wat, waar, wanneer?

Op de woensdagen van 3 juni t/m 1 juli zijn er lessen van 13.30 - 15.00 uur en van 15.30 - 17.00 uur. Let op, het gaat om een eenmalige kennismakingsles!

Deelname is voor de leeftijdsgroep van 8 t/m 16 jaar. Vereist is een minimale lengte van 1.35 meter en een minimaal gewicht van 35 kilogram. Per les kunnen er maximaal 8 deelnemers meedoen, vol=vol! Kosten voor deelname via Sportservice Schagen zijn EUR7,50 voor een les (normaal EUR20,00)
inclusief gebruik van de benodigde materialen.

Gedurende 1,5 uur krijgen de deelnemers les op het strand van Callantsoog (bij strandtent Vos). De lessen worden verzorgd door surfschool Callantsoog. De surfschool zorgt tevens voor de benodigde surfmaterialen (plank, kleding, etc.). Alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een
zwemdiploma. Voor een routebeschrijving, zie website www.surfschoolcallantsoog.nl

Windsurfen: wie, wat, waar, wanneer?

Kinderen vanaf 10 jaar en jongeren van het voortgezet onderwijs kunnen kennismaken met windsurfen. Op de woensdagen van 13 mei t/m 24 juni zijn er lessen van 13.15 - 15.00 uur. Let op, het gaat om een eenmalige kennismakingsles!

Per les kunnen er maximaal 6 deelnemers meedoen, vol=vol! Kosten voor deelname via Sportservice Schagen zijn EUR 7,50 voor een les (normaal EUR20,00) inclusief gebruik van de benodigde materialen. Gedurende 1 uur en 45 minuten krijgen de deelnemers les op het Lutjestrand bij Westerland. De
lessen worden verzorgd door windsurfschool leerwindsurfen.nl. De surfschool zorgt tevens voor de benodigde surfmaterialen (plank, kleding, etc.). Alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Voor een routebeschrijving, zie website www.leerwindsurfen.nl

Mee doen?

Voor meer informatie en inschrijven (verplicht!) kunt u terecht op de website van Sportservice Schagen: www.sportserviceschagen.nl onder het kopje evenementen.

Schrijf zo snel mogelijk in, want vol=vol!