De Hollandse Dagen bij Radio M Utrecht


Van Marco Borsato tot Marianne Weber en van Jan Smit tot Danny de Munk: ze komen allemaal voorbij tijdens de Hollandse Dagen op Radio M Utrecht 93.1 FM. Van vrijdag 24 tot en met maandag 27 april is feestelijke, Nederlandstalige muziek te horen en zijn er Hollandse prijzenpakketten te winnen.
Met gasten als Frans Bauer en Henk Dissel, een haringkar in de studio en een oranje tintje op Koningsdag, zijn de Hollandse Dagen bij Radio M Utrecht 93.1 FM compleet.

Vrijdag 24 april: Frans Bauer en Henk Dissel bij Aan Tafel!
Op vrijdag 24 april worden de Hollandse Dagen afgetrapt en schuiven er in het lunchprogramma Aan Tafel! tussen 12.00 en 14.00 uur verschillende artiesten aan. Frans Bauer vertelt over zijn tour 'Live in Concert' en ook Henk Dissel komt langs. Hij zingt live vanuit de studio een aantal van zijn
nummers, terwijl het publiek ondertussen een haring hapt bij de haringkar in de studio.

Een oranje tintje
Tijdens de Hollandse Dagen op Radio M Utrecht 93.1 FM mag op Koningsdag een oranje tintje natuurlijk niet ontbreken. Ook op maandag 27 april is er tijdens de Hollandse Dagen de hele dag Nederlandstalige muziek te horen. Tijdens de feestelijke muziekprogrammering worden de luisteraars op de
hoogte gehouden van alle festiviteiten rondom Koningsdag: vanuit de provincie wordt vanaf verschillende locaties verslag gedaan van de feestelijkheden.

Uitzending
Vrijdag 24 tot en met maandag 27 april zijn het de Hollandse Dagen bij Radio M Utrecht 93.1 FM. Op maandag 27 april wordt de Hollandse Dag geheel in Koningsdagssferen gehuld.

Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.